Gönüller İftarda Bir Oldu

Vakfımız kurulduğu günden bu yana ilk geniş katılımlı iftar programını tertip etti. Merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun aramızdan ayrılışının 10. Yılı münasebetiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen iftar programında bin iki yüz gönüldaşımız bir araya geldi.

İftardan önce tertip edilen törenle Vakfımız tarafından bu yıl 3. Dönemi tamamlanan Yönetim Düşünce Akademisi öğrencilerine ve ders veren hocalara plaket takdiminde bulunuldu. Ayrıca Akademi’ye devam konusunda istikrar gösteren öğrencilere de özel baskılı kitap hediye edildi.

Kurulduğu günden itibaren Vakfımıza destek veren İş Adamı Tuncay Ayhan’a ve mevcut vakıf binamızı hediye eden değerli büyüğümüz Hacı Mehmet Kaya beyefendiye berat takdiminde bulunulan programda açış konuşmasını yapan Vakıf Başkanımız Mahir Damatlar, birlik ve beraberliğin sürekliliğinin gerektiği temennisini dile getirdi. Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 10. Yılı münasebetiyle etkinliklerin yıl sonuna kadar devam edeceğini ifade eden Mahir Damatlar vakıf hizmetlerinin de daha yaygın hale getirileceğini vurguladı.

İftar sonrası Vakfımızın Başkan Yardımcısı Arif Canlı tarafından yapılan duanın ardından kürsüye gelen Vakfımızın Mütevelli Heyeti Başkanı Hasan Çağlayan yeni nesillerin yetişmesinde vakfın üstlendiği sorumluluğa temas etti. Gönüllerde Birlik Vakfı’nın kuruluş felsefesine uygun olarak merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun anısını, fikirlerini ve mücadelesini yaşatmak için gösterdikleri gayretin artarak süreceğini belirten Hasan Çağlayan geniş katılımdan duyulan memnuniyeti belirterek misafirlere teşekkür etti.