Cumartesi Sohbetleri – “Sosyo Kültürel Bütünleşme” – Yrd. Doç. Dr. Çağatay SARP (13 Mayıs 2017 – Cumartesi, Saat 14.00)

13 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat 14.00’da Yrd. Doç. Dr. Çağatay SARP’ın konuk olacağı “Sosyo Kültürel Bütünleşme” başlıklı sohbetine teşriflerinizi rica ederiz.

1978 Kırıkkale doğumludur. Baba tarafından Erzurumludur. Evlidir ve bir kız babasıdır.  İlköğrenimini Kırıkkale’de tamamladıktan sonra 1989 senesinde Kırıkkale Anadolu Lisesi’ne girmiş ve 1996 yılında buradan mezun olmuştur. Lise sonrası ve üniversite tahsili boyunca çeşitli kuruluşlarda işçi olarak çalışmıştır. 1997’de Kırıkkale Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme Bölümüne başlamış ve 2001 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl askere alınmış, yedek subay olarak yaptığı askerlik görevini 2003 yılında tamamlamıştır. 2003 – 2013 Yılları arasında taşımacılık, finans, akaryakıt ve bilişim sektörlerinde satış temsilcisi, satış uzmanı, bölge müdürü  ve satış müdürü olarak çalışmıştır. Kırıkkale Üniversitesi’nde 2006-2009 arasında sosyoloji yüksek lisansı yapmıştır. 2013 yılında  İstanbul’da  halen ortağı olduğu bilişim teknolojileri alanında faaliyet gösteren kendi şirketini kurmuştur. Aynı yıl Kırıkkale Üniversitesi – Selçuk Üniversitesi Sosyoloji Bölümleri ortak doktora programına başlamış ve 2016 yılında “Sosyo-Kültürel Bütünleşme Açısından Farklılıkların Bir Arada Yaşamasında Din Olgusunun Yeri -Şanlıurfa İli Örneği- ” adlı teziyle doktor unvanını almıştır. Aralık 2016’da yardımcı doçent dr. olarak çalışmaya başladığı Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünde halen akademisyenliğe devam etmektedir. Çeşitli dergilerde ve sempozyumlarda çalışmaları yayınlanmış olan Çağatay SARP’ın çalışma alanları genel olarak “din sosyolojisi”, “terör”, “siyaset sosyolojisi” ve “uygulamalı sosyoloji”  şeklindedir.

GÖNULLERDE BİRLİK VAKFI
Adres: Hacettepe Mah. Dutlu Sk. No: 21 06230 Altındağ/Ankara