Vakfımızın yeni dönem açılış töreni tertip edilmiştir

acilisspot

Tadilat ve restorasyon dolayısıyla bir süredir kapalı olan vakfımız 13.09.2014 tarihinde tertip edilen tören ile açılmıştır. Törene aralarında işadamları, vali, rektör, bürokrat, öğretim üyesi, basın mensuplarının bulunduğu vakfımızın gönül dostları katılmıştır. Genel Başkanımız Rad. Dr. Hamdi Vefa Aloğlu; “önceki yıllarda olduğu gibi yeni dönemde de eğitsel, kültürel, sanatsal faaliyet ve projelere devam edileceğini, yenilerinin de ekleneceğini” belirttiği konuşmasında vakfımızın yönetim kurulunun yeni üyelerini de misafirlerimize tanıtmıştır.
Prof. Dr. Ahmet Nedim Serinsu hocamızın duasıyla başlayan tören, ikramlarımızla devam etmiş, gecenin geç saaatlerine kadar süren dost sohbetleriyle son bulmuştur.

acilis3

acilis4