Temmuz 17, 2016

Darbeci hain generali alnından vuran şehit Astsubay Ömer Halisdemir ruhun şâd olsun

Darbeci Tuğgeneral Semih Terzi’yi alnından vurarak öldürdükten sonra şehit edilen Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı’nın emir astsubayı Astsubay Başçavuş 42 yaşındaki Ömer Halisdemir’in cenazesi, memleketi Niğde’nin Bor İlçesi’nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Hatice Halisdemir ile evli 2 çocuk...
Daha Fazla →

Şerefsizlere ve arkalarındaki emperyalistlere gereken cevabı Türk Devleti verecektir. Atatürk Havaalanındaki menfur saldırıda vefat eden kardeşlerimize Allah-u Teâlâ’dan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Gönüllerde Birlik Vakfı

Atatürk Hava limanındaki menfur kalleşçe saldırıda Dostumuz, Canımız, Ciğerimiz Doğu Türkistanlı Abdulhekim BUĞDA kardeşimizi şehit verdik. Allah mekanını cennet eylesin!!! Abdülhekim BUĞDA kardeşimizin cenaze namazı Zeytinburnu Emine İnanç Camiinden İkindi namazına müteakiben Silivrikapı Ayvalık mezarlığına kaldırılacaktır. Allah mekanını cennet eylesin!